måndag 10 maj 2010

Jag crashar bort dieten och hyllar mohikaner.

Först och främst vill jag bara säga att mohikan på killar gör så att mitt underliv känns som en enda lång förfest.

Förutom mohikaner och misslyckade bantningsmetoder, intervjuade jag en annan spännande diet igår, nämligen Crashdiet. Sångaren är blott 22 år gammal och får mina mungipor att vattnas så min spegelbild ropar "hej på dig ditt gamla tantsnusk. Resterande bandisar var som en enda lång karneval, ett sant nöje och föredöme. Trevliga som få i sina kedjor och pimpade boots.

Mellan ciderflaskorna tyckte jag att en liten återberättelse av lördagskvällens threeway var i sin ordning, detta dock bara för att sätta intervjuribban och bandmedlemmarna på polsk plats.
Röja vidare på ett annat vattenhål tackade jag nej till, istället åkte jag hem till min egna underåriga rockstjärna där jag tryckte i mig en Billy's Pizza+ en kopp te raka vägen in i hans trygga famn där jag räknade utstickande revben som är min nya grej på hans späda kropp.

Så jävla vuxet.
Så jävla jävla jättevuxet.

Något mindre vuxet är att jag i hemlighet svartsjukar mig själv till max över att min killes fd är med i Crashdiets video, där hon kissar i en hink. ROCK N ROLL! Enligt säkra källor är hon smart och snäll med. På fritiden slukar hon eld för att toppa det hela.

http://www.youtube.com/watch?v=VSlKQrciTNw


Men jag är inte den som är bittrar på, utan påstår utan gömd agenda; My-du är fantastiskt ohyggligt, supervacker! Fan också!

1 kommentar:

  1. Shit, skulle jag aldrig erkänna om ett ex!! Hahaha! Puss

    SvaraRadera