onsdag 31 augusti 2011

Like to get to know you well.


Jag vet ganska mycket om mig själv. Jag vet om mina bra sidor, och mina mindre smickrande sådana. Däremot finns det folk i min omgivning som inte vet ett endaste jävla skit om hur jag är funtad som människa, trots att de känt mig i väldigt många år, och att jag nästan alltid bär mitt hjärta ganska synligt på skjortärmen.

Jag är inte så tuff som ni tror alla gånger. Ibland kan jag sitta hemma och gråta mig helt fördärvad. När dessa stunder infinner sig tappar jag oftast helt bort tron på mig själv. Jag kan även vara jäkligt bräcklig. Skinnet på näsan ömsas bort snabbare än snabbast, och jag vill bara dra ett loppigt täcke över mig och aldrig mer möta en ljus morgondag med nya tag och möjligheter.

Det värsta som finns är att ta mig för givet med. Förstår inte varför det fortsätter att hända? Detta fenomen har krossat förhållanden, och nu senast en riktigt sjysst vänrelation, som aldrig mer kommer att lappas ihop igen. Som tur är har jag andra fina vänner, och en sambo som förhoppningsvis älskar mig precis som jag är.

Trots att jag ibland är fullständigt hopplös.

1 kommentar:

  1. Jag känner inte dig så väl, men tycker du är en underbart härlig och rolig människa!!!
    Keep it up sunshine!

    SvaraRadera